Η υπέρτατη υπακόη

Η εκπαίδευση προστασίας είναι η υψηλότερη μορφή υπακοής. Αφού ο σκύλος μαθαίνει να επιτίθεται αλλά και να αφήνει το δάγκωμα με πλήρη έλεγχο και ψυχραιμία.
Ο σκύλος ο οποίος θα επιλεγεί να εκπαιδευτεί στην σωματοφυλακή και στην φύλαξη χώρου πρέπει να τηρεί κάποιες προϋποθέσεις.
Πρώτον και σημαντικότερο είναι να έχει εκπαιδευτεί πρώτα στην βασική υπακοή και να έχει γίνει σωστή κοινωνικοποίηση και δεύτερον είναι να είναι ικανός σωματικά, νοητικά και ψυχολογικά ωστε να περάσει αυτήν την εκπαίδευση.
Ένας σκύλος ο οποίος δεν έχει ισορροπημένο χαρακτήρα, έχει έντονες φοβίες ή έχει έλλειψη του ένστικτου της φύλαξης δεν θα πρέπει να επιλεχτεί να περάσει αυτήν την εκπαίδευση.
Οπότε πριν ξεκινήσει μια εκπαίδευση σαν αυτήν, ο σκύλος περνάει πρώτα από κάποια τεστ και εφόσον κριθεί ικανός συνεχίζει.
Το σημαντικότερο στην εκπαίδευση της σωματοφυλακής και φύλαξης, είναι ότι ο σκύλος μέσα από αυτήν αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του, την οποία θα χρησιμοποιήσει αργότερα για να προστατεύσει εσάς και τον χώρο σας.

Προχωρημένη Εκπαίδευση Σκύλου Χωρίς Λουρί

Γιατί να διαλέξετε εμένα για εκπαίδευση σκύλου Κ9?

Τα μαθήματα γίνονται με την παρουσία σας και συμμετέχοντας σε αυτά.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον χώρο σας.

Έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε απεριόριστα ομαδικά μαθήματά μέχρι ο σκύλος σας να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Γιατί η προσέγγιση μου είναι ολιστική όσο αφορά την ψυχολογία αλλά και την συμπεριφορά του σκύλου σας, χρησιμοποιώντας ενεργειακές θεραπείες Pranic healing ή και ανθοιαματα όπου χρειάζεται.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα έχετε μάθει να επικοινωνείτε και να αποκωδικοποιειτε σωστά την συμπεριφορά του σκύλου σας , με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια υγιή και χαρούμενη σχέση μαζί του/της.