testimonials

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Διαβάστε γνώμες πελατών 

Χριστίνα Μανιουδάκη photo

Χριστίνα Μανιουδάκη

Αγαπημένοι φίλοι και γνωστοί !!!

Πριν ένα χρόνο ήρθε Σπιτι μου ένα μικρό ελληνικό ποιμενικό (μεγάλη ιστορία ) και φτάσαμε σε ένα σημείο να μην ξέρουμε τι θα κάνουμε.Δύσκολο να του βρούμε νέο σπιτι και έτσι μετά από σκέψη και χάσιμο χρόνου (μεγάλωνε ωστόσο ) ζήτησα βοήθεια από το Σταύρο .Ήμουν αντίθετη γενικά σε εκπαιδεύσεις και εκπαιδευτές.Για να μην σας κουράσω μετά από μια ευχάριστη θα έλεγα εκπαίδευση ζούμε αρμονικά ήσυχα σίγουρα με τα πάνω και τα κάτω μας αλλά είμαστε καλά. Ακούει είναι φρόνιμος και έχει γίνει καλός σκυλάκος.Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε αυτό . Όταν μετά από καιρό σταματήσαμε τα μαθήματα ήρθε ο Σταύρος και ο σκύλος παιδιά του έδειξε μεγάλη χαρά.  Με αυτή την κίνηση κατέρρευσαν και οι τελευταίες αρνητικες σκέψεις που είχα για τους εκπαιδευτές και τις εκπαιδεύσεις.  Και δεν έγινε μόνο μια φορά.  γίνεται κάθε φορά που συναντιούνται δάσκαλος με μαθητή.Ένα τεράστιο μπράβο στο Σταύρο για την απέραντη υπομονή που δείχνει ιδιαίτερα σε μας και την απέραντη αγάπη που έχει για τα ζωάκια.  Μην το σκέφτεστε χρειάζεται η εκπαίδευση για να είναι η ζωή πιο ήρεμη και μάλιστα από νεαρή ηλικία. Εμπιστευτείτε τον Σταύρο , σας εγγυώμαι ότι η δουλειά του είναι καταπληκτική. Μια δοκιμή θα σας πείσει !!!!Ευχαριστούμε Σταύρο !!!!
 Κάτια Χαμηλοθώρη photo

Κάτια Χαμηλοθώρη

Ο Σταύρος, βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό να χτιστεί η σχέση μου με το σκυλάκι μου έτσι όπως φανταζόμουν και επιθυμούσα!!!Ο καλύτερος!!

Sofia Oikonomou photo

Sofia Oikonomou

“Εκπαιδευτής με προσωπικότητα κι γνώσεις μεγάλη γκάμα εκπαίδευσης ως αναφορά τις ράτσες και σημαντικότερο τίμιος”

Νίκος Μασούρας photo

Νίκος Μασούρας

“Πύραυλος και ρουκέτα. Press Camarillo. Σκυλιά με έντονη επιθετικότητα και επιβλητικό χαρακτήρα, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι, πειθαρχημένοι και υπάκουοι. Προϋπόθεση να τους αναλάβει ο σωστός εκπαιδευτής.”

Giwrgos Koulaouzidis photo

Giwrgos Koulaouzidis

Ο καλύτερος στο είδος του ! Αγάπη και αφοσίωση στο επάγγελμα του με τεράστιες αλλαγές και αποτελέσματα στους μικρούς μας τετράποδους φίλους !

 Roxana Ioana photo

Roxana Ioana

Σούπερ επαγγελματίας. αγάπη προς τα σκυλιά. όποιος ψάχνει για εκπαιδευτή νομίζω ότι θα σας καλύψει τής ανάγκες σας. σας το προτείνω

Γιατί να διαλέξετε εμένα?

Τα μαθήματα γίνονται με την παρουσία σας και συμμετέχοντας σε αυτά.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον χώρο σας.

Έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε απεριόριστα ομαδικά μαθήματά μέχρι ο σκύλος σας να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Γιατί η προσέγγιση μου είναι ολιστική όσο αφορά την ψυχολογία αλλά και την συμπεριφορά του σκύλου σας, χρησιμοποιώντας ενεργειακές θεραπείες Pranic healing ή και ανθοιαματα όπου χρειάζεται.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα έχετε μάθει να επικοινωνείτε και να αποκωδικοποιειτε σωστά την συμπεριφορά του σκύλου σας , με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια υγιή και χαρούμενη σχέση μαζί του/της.