Ας γνωριστούμε καλύτερα
Με χαρά σας καλωσορίζω στην σελίδα μου

Η σχέση μου με τα σκυλάκια ξεκίνησε περίπου σε ηλικία 10 ετών, όταν βρήκα ένα θηλυκό Γερμανικό Ποιμενικό, η οποία είχε πρόσφατη γέννα και την παρατήσαν σε ένα βουνό.

Η πρώτη μου αντίδραση φυσικά, ήταν να την πάρω στο σπίτι μαζί μου. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας.

Χωρίς να γνωρίζω καν τι σημαίνει εκπαίδευση, θυμάμαι να προσπαθώ να της αποβάλλω την φοβία, που έβλεπα πως είχε, με τους ανθρώπους.

Μετά από υπομονή, αγάπη και καθαρό ένστικτό (γιατί ήμουν μικρός στην ηλικία), όχι απλά απέβαλε τις φοβίες της αλλά γέμισε αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να αρχίσει να προστατεύει τόσο τον εαυτό της αλλά και το τον χώρο της. 

Για το υπόλοιπο της ζωής μου μέχρι και τωρα δεν θυμάμαι, να μην είμαι συντροφιά με σκυλιά και όχι μόνο!

Το 2007 απέκτησα ένα κουτάβι τον Rocky και με την βοήθεια ενός ανθρώπου που γνώριζε κάποια πράγματα γύρω απο την εκπαίδευση,  ασχολήθηκα κι εγώ πιο εντατικά με το να μαθαίνω τις βασικές εντολές στον σκύλο μου. Μετά από αυτό προσπαθούσα να βοηθήσω σκυλάκια φίλων και γνωστών και να πλησιάζω όλο και περισσότερο τον κόσμο τους και να τα καταλάβω.

Το 2014 πήρα την μεγάλη απόφαση να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σχετικά με την εκπαίδευση.

Πέρασα 2 χρόνια μαθητείας πάνω στην  εκπαίδευση σκύλων όσον αφορά τις βασικές εντολές, την σωματοφυλακη αλλά και διόρθωση αρνητικών συμπεριφορών και κυρίως πως θα αναπτύξω μια υγιή σχέση μαζί τους.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα συναναστράφηκα με  πολλά σκυλιά τα οποία βοήθησα αλλά κυρίως αυτά βοήθησαν εμένα.

Το 2016 ωστόσο ήρθε στα στα χέρια μου ο Ramees ένα μαλινουα 1.5 ετών. Ένας δύσκολος χαρακτήρας αφού μέχρι τότε είχε αλλάξει αρκετούς χειριστές λόγω της ατίθασης συμπεριφοράς του. 

Ο Ramees αφού με δάγκωσε στα πρώτα μαθήματα μαζί του, τον πήρα στο σπίτι μου και από τότε άρχισε ένα όμορφο ταξίδι.
Μετά από την δική μου εκπαίδευση στον κόσμο των σκύλων, συνέχισα μαζί με τον προσωπικό μου σκύλο Ramee σε έναν χώρο που θα μας έδινε καινούριες γνώσεις και δυνατότητες όσον αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι, το mondioring. Το κυναθλημα του mondioring, ένα άθλημα για σκύλους που εκπαιδευονται και διαγωνίζονται σε προχωρημένες τεχνικές υπακοής, σε άλματα, εύρεση αλλά και σωματοφυλακη.

Προχωρημένη Εκπαίδευση Σκύλου Χωρίς Λουρί

Μετά από σκληρή δουλειά και συνέπεια σε αυτό που κάναμε το 2017 απόκτησαμε μια 2η και μια 3η θέση σε τοπικούς αγώνες.

Η μεγάλη μου αγάπη όμως από μικρό παιδί ήταν να προσφέρω και να δίνω χαρά, έτσι συνέχισα να εκπαιδεύω σκύλακια αλλά και του ιδιοκτήτες τους έτσι ώστε να έχουν μια χαρούμενη συμβίωση και επικοινωνία μεταξύ τους.

Είναι κάτι σαν το δικό μου λιθαράκι που βάζω στον κόσμο αυτό!

Το 2023 επιτέλους ξεκίνησα να κάνω αυτό που Αγαπάω επαγγελματικά πλέον!!!

Γιατί να διαλέξετε εμένα?

Τα μαθήματα γίνονται με την παρουσία σας και συμμετέχοντας σε αυτά.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον χώρο σας.

Έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε απεριόριστα ομαδικά μαθήματά μέχρι ο σκύλος σας να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Γιατί η προσέγγιση μου είναι ολιστική όσο αφορά την ψυχολογία αλλά και την συμπεριφορά του σκύλου σας, χρησιμοποιώντας ενεργειακές θεραπείες Pranic healing ή και ανθοιαματα όπου χρειάζεται.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα έχετε μάθει να επικοινωνείτε και να αποκωδικοποιειτε σωστά την συμπεριφορά του σκύλου σας , με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια υγιή και χαρούμενη σχέση μαζί του/της.