Κατανοώντας και αναγνωρίζοντας

Τις ανάγκες του σκύλου μας

Ανεπιθύμητες συμπεριφορές μπορούν να χαρακτηριστούν οι συμπεριφορές που μας δυσκολεύουν την ζωή στην καθημερινότητα με τον σκύλο μας, αλλά και οι συμπεριφορές που δυσκολεύουν την καθημερινότητα του σκύλου μας ώστε να νιώσει την χαρά και την ασφάλεια.

Συμπεριφορές σαν αυτές μπορεί να είναι το έντονο δάγκωμα σε χέρια, πόδια και μπατζάκια, το επίμονο γάβγισμα, το να κάνει την σωματική του ανάγκη οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, η επιθετικότητα σε ανθρώπους και ζώα, το έντονο τράβηγμα στην βόλτα, ακόμα και η επιθετικότητα που μπορεί να βγάλει ο σκύλος μας όταν πλησιάζουμε το φαγητό του. κ.α

Οι αρνητικές συμπεριφορές μπορεί να προέρχονται από πολλούς παράγοντες,  ενδεικτικά μπορεί να είναι: η έλλειψη εκτόνωσης, η έλλειψη σωστής κοινωνικοποίησης, η κακή στάση που είχαμε απέναντι του σε μη επιθυμητές συμπεριφορές ή ακόμα και η μη κατανόηση των επιπτώσεων που μπορεί να επιφέρει αυτό.

Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με την υποστήριξη και εκπαίδευση από μικρή ηλικία του σκύλου μας από έναν έμπειρο εκπαιδευτή ή και να διορθωθούν, βλέποντας εκτιμώντας και βάζοντας σε ένα  πρόγραμμα διόρθωσης της συμπεριφοράς αυτής.

Γιατί να διαλέξετε εμένα για την διόρθωση συμπεριφοράς του σκύλου σας?

Τα μαθήματα γίνονται με την παρουσία σας και συμμετέχοντας σε αυτά.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον χώρο σας.

Έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε απεριόριστα ομαδικά μαθήματά μέχρι ο σκύλος σας να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Γιατί η προσέγγιση μου είναι ολιστική όσο αφορά την ψυχολογία αλλά και την συμπεριφορά του σκύλου σας, χρησιμοποιώντας ενεργειακές θεραπείες Pranic healing ή και ανθοιαματα όπου χρειάζεται.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα έχετε μάθει να επικοινωνείτε και να αποκωδικοποιειτε σωστά την συμπεριφορά του σκύλου σας , με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια υγιή και χαρούμενη σχέση μαζί του/της.