Εκπαίδευση Κουταβιού με Αγάπη, καθοδήγηση & όρια

Η εκπαίδευση του κουταβιού ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που έρχεται στα χέρια μας ή που μπαίνει στο σπίτι μας.

Το κουτάβι φεύγει από την αγέλη του και έρχεται σε μια καινούρια αγέλη αλλά και νέο περιβάλλον, και εδώ ξεκινάει η εξερεύνηση του νέου του χώρου  και των πρόσωπον της καινούριας του οικογενειας. Στην διαδικασία αυτής της γνωριμίας πρέπει να υπάρξει σωστή καθοδήγηση στο κουτάβι από εμάς ώστε να καταλάβει τι είναι επιθυμητό και τι όχι…Η αγάπη, η καθοδήγηση, τα όρια και το σωστό παιχνίδι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να χτίσουμε ένα χαρακτήρα ισορροπημένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση.

Στο στάδιο αυτό της εκπαίδευσης μαθαίνουμε την τουαλέτα στο κουτάβι, τρόπους παιχνιδιού μαζί του, επίσης πως θα αποτρέψουμε ανεπιθύμητες συμπεριφορές, όπως το δάγκωμα των χεριών μας αλλά και η καταστροφή αγαπημένων μας  αντικειμένων. Η καλύτερη ηλικία επίσης για να μάθει το κουτάβι να έρχεται όταν το φωνάζουμε είναι οι πρώτοι μήνες της ζωής του.

Γιατί να διαλέξετε εμένα για την εκπαίδευση του κουταβιού σας?

Τα μαθήματα γίνονται με την παρουσία σας και συμμετέχοντας σε αυτά.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν στον χώρο σας.

Έχετε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε απεριόριστα ομαδικά μαθήματά μέχρι ο σκύλος σας να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Γιατί η προσέγγιση μου είναι ολιστική όσο αφορά την ψυχολογία αλλά και την συμπεριφορά του σκύλου σας, χρησιμοποιώντας ενεργειακές θεραπείες Pranic healing ή και ανθοιαματα όπου χρειάζεται.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα έχετε μάθει να επικοινωνείτε και να αποκωδικοποιειτε σωστά την συμπεριφορά του σκύλου σας , με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια υγιή και χαρούμενη σχέση μαζί του/της.